Du vil være sikker på at du gjør alt du kan for å ta vare på smykkene dine. Smykkene dine er veldig viktige for deg fordi det ikke bare er en spesiell betydning bak det, men det er også ganske verdifullt. Denne artikkelen vil gi tips om hvordan du skal ta vare på smykkene dine riktig.

Sørg for å regelmessig polere metall smykker. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glansen og det generelle utseendet. Dette gjør smykker ser slitt og gammel. Gå videre og oppdater disse brikkene ved hjelp av litt enkel polish for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Noen klassiske og svært rimelige typer smykker som er tilgjengelige er perler. Dette er veldig klassiske stifter til enhver samling. De er også tilgjengelige i tre typer som inkluderer naturlig, imitasjon og kultivert. Det er mange farger og variasjoner tilgjengelig som klassisk hvit, rosa, gull, svart, etc.

Ikke bruk ultralyd rengjøringsmidler og smykker rengjøring væsker på dyrebare og semi-dyrebare edelstener. De fleste edelstener er lett skadet og deres egenskaper blir korrodert av de kjemiske egenskapene i smykker rengjøring væsker. Ultralyd rengjøringsmidler kan riste gemstone innstillingene fra hverandre og forverre limet som brukes til å sikre edelstenen i innstillingen.

Meld deg på en beading klasse, hvis du er en fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. I stedet ta en klasse og gjøre noen smykker selv. Du vil spare massevis over å kjøpe allerede laget produkter, har noe unikt å ha på seg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for en profitt.

Kjenner smykker vilkårene. Forstå hva kuttet, karat, farge, og klarhet betyr kan hjelpe deg å gjøre et kvalitetskjøp for den beste prisen. En selger vil være mye mer i stand til å forklare forskjellene i steinene du er interessert i hvis du har en klar forståelse av vilkårene.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykker. Du bør ikke la det bli svart eller grått. En billig, og enkel, måte å effektivt rense smykker er å pusse brikkene akkurat som du ville dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

Hvis du planlegger å selge smykker på nettet, bør du sørge for at du vet materialene. Alle smykker selgere bør vite om Federal Trade Commission guider for både smykker og edle metall Industries. Hvis du ikke kjenner alle reglene, kan en kunde sende inn et feilaktig fremstillingskrav mot deg, som du ikke vil at det skal skje med deg.

Hvis du ikke har råd til å betale forsendelsesavgifter for håndlagde smykker, bør du vurdere å samarbeide med andre små og lokale bedriftseiere eller gullsmeder for å holde et bagasjeromsalg, minibasar eller utstillingsvindu kveld for å generere interesse for samfunnet. Små gullsmeder og håndverkere kan ha nytte av å knytte seg til hverandre i stedet for å se hverandre som konkurrenter. Hvis du er veldig bekymret for dette, bare nærme gullsmeder med ulike stiler og moter.

Til slutt vil du sørge for at smykkene dine varer livet ut. Du er for øyeblikket forsiktig med det og prøver å ta vare på det, men du vil sørge for at du gjør alt du kan for å holde det vakkert. Følg tipsene som følger med, og du bør være fornøyd med resultatene.

Flott Smykkesamling