Du vil gjerne vite alt som er å vite om smykker, slik at du vet hva du skal passe på når du enten kjøper eller selger et stykke. Denne artikkelen vil gi mange råd, slik at du kan være trygg på at ingen har sjansen til å lure deg.

Vurder å kjøpe en liten fatfat. Hvis du bruker mange smykker eller bare vil beholde brikkene du eier i god stand, rengjør du det sannsynligvis ganske regelmessig. Det kan være lurt å skaffe en liten fatfat for polering. De er rimelige og gjør en grundig jobb.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostyme smykker. Kostyme smykker selger i flere design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel mister kostyme smykker i løpet av noen måneder eller år sin farge som får det billige metallet til å vise seg gjennom under. Invester i ett eller to smykker som garantert vil vare livet ut.

Ta av ringene når du er i dusjen. Det kan ofte være fristende å beholde bryllupsbåndet eller løfteringen hele tiden, men kjemikaliene i såpe, kroppsvask og sjampo kan ha negative effekter på ringen din. En annen god grunn er fordi ringer ofte kan gli av og forsvinne ned i avløpet. Hold ringen din evig og trygg ved å fjerne den før du går inn i dusjen.

Når du velger bryllupsbåndsett, må du huske på smykkene du allerede eier og ofte bruker. Et gult gull bryllupsbånd er ikke det beste valget hvis de fleste smykkene du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig ha på deg bryllupsbåndet ditt hver dag. Sørg for at det ikke bare er noe du liker, men noe som matcher det du allerede eier.

Når du kjøper kroppssmykker, finn en lisensiert piercer som bruker en nål. Selv når du piercing ører, er det best å unngå piercingpistoler. Piercingpistoler er ikke like sterile, kan føre til infeksjon og kan skade hud og vev. Unngå disse risikoene, og se etter en lisensiert piercingbutikk uansett hva du får piercing.

Hold dine sølvsmykker uranserte og rene. Brikkene dine ser ikke bra ut når de er skitne. Du kan rengjøre dem hjemme ved hjelp av tannkrem eller natron. Skrubb lett med tannkrem eller legg i natron over natten. Du vil våkne om morgenen for å rengjøre skinnende sølv.

Når du er kjøpe et smykke, er det viktig å føle et tillit og forståelse hos selgeren du jobber med. Hvis du ikke føler deg komfortabel med at selgeren hjelper deg, eller hvis de ikke forstår konseptet med det du leter etter, ikke nøl med å be om noen andre som kan hjelpe deg med kjøpet.

Avslutningsvis vil du sørge for at ingen kommer til å dra fordel av deg når du enten kjøper eller selger smykker. Selv om ingen kan stoppe en uærlig person fra å prøve å jukse deg, kan du forberede deg på det verste ved å følge tipsene i denne artikkelen.