Fra klokker og ringer til halskjeder og broaches, det er millioner av mennesker der ute akkurat nå, og ser etter gode tips om hvordan du kan kjøpe og selge forskjellige typer smykker. Hvis du leter etter et bredt spekter av nyttige smykketips, kan du lese denne artikkelen slik at du kan lære mer om emnet.

Vurder å kjøpe en liten fatfat. Hvis du bruker mange smykker eller bare vil beholde brikkene du eier i god stand, rengjør du det sannsynligvis ganske regelmessig. Det kan være lurt å skaffe en liten fatfat for polering. De er rimelige og gjør en grundig jobb.

Menn er veldig kresne om smykkene de bruker, spesielt når de er begavet noen som kan virke feminine. Når du velger smykker til en mann, må du sørge for at det er noe som passer med måten de kler seg på. Sørg også for at det er subtilt og ikke prangende når du velger hva du vil få for ham.

Hvis du finner ut at du utsetter å bruke et armbånd fordi du bruker en klokke, kan du kjøpe et armbånd som matcher klokken din i stil og farge, og ha det på det andre håndleddet. Armbånd er morsomme og er et av de eneste smykkene du kan se på deg selv når du bruker dem. Bruk en på håndleddet uten en klokke, eller bare bli kvitt klokken helt.

Føl deg komfortabel i ditt smykkested. Hvis du føler at selgeren kan prøve å få deg til å kjøpe et stykke du ikke er interessert i, kan du gå bort. Noen gullsmeder blir betalt på provisjon, så jo mer de selger deg, jo bedre blir de betalt. Ta dette i betraktning når du velger en gullsmed.

Bløtlegg diamanter i tjue minutter i en løsning laget av fire deler vann og en del ammoniakk for en glitrende glans. Skrubb dem med en myk, fuktet tannbørste som gjør det mulig å rengjøre steder som er vanskelig å nå, for eksempel under perlen eller rundt tappene. Tørk den med en myk klut for å holde den skinnende og se ny ut.

Se etter smykkebutikker som er akkrediterte medlemmer av Gemological Institute of America, eller GIA, samt Jewellers of America. Du er sikret den beste kvaliteten til den laveste prisen av butikker med disse sertifiseringene. Du finner disse sertifiseringene som de fleste antrekk med stor kjede har.

Hold armbåndsuret ditt rent og skinnende. Bare fordi du ikke brukte mye på smykkene dine, betyr det ikke at du ikke bør ta godt vare på det. En enkel og billig måte å få klokken til å se bra ut er å sette tannkrem på en tørr klut og gni. Plastklokken din vil se helt ny ut.

Hvis du har fine smykker, er sjansen stor for at du vil rengjøre det av og til. Du vil bruke en mild såpe og varmt vann, skyll og deretter bruke en myk klut for å polere den. Tørk alltid gull- og sølvsmykkene dine før du lagrer dem for å unngå at de blir flekkete og for å forhindre vannflekker.

Lære om smykkerer hvordan du sikrer at du alltid tar den best mulige beslutningen. Det spiller ingen rolle om du ønsker å kjøpe den, selge den eller rengjøre den. Tips som disse kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger. Gjennomfør disse tipsene for å beskytte dine smykker og din investering.